Business pe Bicicleta, 29.04.2010 – JCI Bucuresti

Joi dimineata am participat la un proiect organizat de JCI Bucuresti . Proiectul Business pe Bicicleta este menit sa promoveze mersul pe bicicleta, prin crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri care impartasesc o pasiune pentru biking.

Scopurile proiectului includ:

– cresterea popularitatii acestui mijloc de transport ca modalitate de deplasare la birou
– identificarea in cadrul acestei comunitati a unor modalitati pentru sustinerea imbunatatirii infrastructurii care sa permita folosirea regulata a bicicletei in conditii de siguranta.

Proiectul a demarat joi, 29.04.2010, cu o demonstratie pe biciclete, la care au fost invitati sa participe oameni de afaceri, antreprenori si manageri, femei si barbati, imbracati in tinuta business.

M-am simtit extraordinar pedaland in tinuta business pe bicicleta intre Piata Victoriei si Parcul Herastrau (Pavilionul H), alaturi de cei aproximativ 100 de participanti, in ciuda faptului ca nu am mai mers pe bicicleta de ceva vreme si chiar nu sunt un specialist in domeniu.  🙂

Am avut ocazia sa testez modele mai deosebite de bicicleta – Electra (care e eleganta, are coarnele mari si iti permite sa stai drept) si Brompton (care e foarte manevrabila, usoara si mai ales pliabila – o strangi si o pui in portbagaj).

Dovada ca am fost acolo 🙂

Astept cu entuziasm urmatoarea editie – felicitari colegului Adi Gavanescu si echipei lui pentru organizare, si lui Mihai Simionica pentru poze.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: